keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Ensimmäinen jumpsuit-kokeilu ja viimeiset kokeet

Vapaus alkaa todella lähestyä! Tänään oli viimeinen koe tältä lukuvuodelta - äidinkielen tekstitaito. Kirjoitin vastauksen, jossa vertailin kolmea antiikin kirjallisuuden tekstiä (otetta romaanista, runoa sekä faabelia) ja perustelin miten ne edustavat aikansa kirjallisuutta. Oon kirjoittanut parempiakin tekstejä, mutta kyllähän tuo aivan varmasti hyväksytyin arvosanoin saatiin suoritettua. Kerron vaikkapa perjantaina lisää miten menestyin tässä jaksossa. Jos kehtaan.


Tänään pukeuduin tuollaiseen söpöön jumpsuitiin, jonka ostin viime kesänä H&M:n alennuksesta viidellä eurolla. Enpä ole tuotakaan ennen tätä päivää käyttänyt, mutta aivan varmasti pääsee kesällä ahkeraan käyttöön. En tiedä mitä te ajattelette jumpsuiteista, mutta muhun tuollaiset söpöt yksilöt kyllä vetoaa. Etenkin ne sortsimalliset on mun mielestäni yleensä suloisia. Kylmän ilman takia mulla oli aamulla tossa kaverina musta, 3/4-hihainen neulostakki. Tää jumpsuit on muuten aivan ihana päällä, olo on tosi rento: tässä oli hyvä tehdä koetta!


Huomenna ei onneksi koulussa enää ole sen kummempaa kuin yleistä hengailua. Meen kahdeksitoista ryhmönohjaukseen, josta päivä jatkuu TYK-Rellu - ottelulla, pihakonsertilla ja vaahtobileillä. Mua tosin ei ehkä innosta hillua koulun pihalla bikineissä, jos huomenna on tiedossa yhtä kylmä päivä kuin tänään. Hädin tuskin uskallan uimaankaan ennen heinäkuun puoliväliä.

Perjantaina on jäljellä enää kokeenpalautuksia ja kevätjuhlaa, lauantai taas on kokonaan pyhitetty kavereiden ylioppilasjuhlille. Huomenna käyn Erikan kanssa kaupungilla etsiskelemässä sopivia lahjoja ystäville (kyllä, me ollaan ajoissa liikenteessä). Toivottavasti huomenna olisi lämpimämpi ilma, olisi aivan ihanaa laittaa vain kevyt kesämekko päälle!

Viettäkäähän rento keskiviikkoilta! Ja kertokaa toki mielipiteenne jumpsuiteista, hot or not? Itse olen tällä hetkellä ainakin niin ihastunut, etten haluaisi ottaa tätä enää ikinä pois päältäni!

6 kommenttia:

 1. Ihana asu! Ja mä ainakin tykkää jumppareista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! munkin mielestä ne on kyllä kivoja, mutta musta tuntuu, että sain kadulla vähän kummastelevia katseita :D

   Poista
 2. stunning!

  xx

  www.aroundlucia.com
  www.aroundlucia.com

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo jumpsuit! Ostin viime kesänä itselleni sellaisen shortsimallisen, mutta ostin sen Ranskassa, ja liian hoikassa kunnossa eli heti kun rupesin taas syömään normaalisti ja palauduin hiukan terveempään painoon niin jumpsuit oli aivan liian pieni... :D

  Mutta todella kaunis kuosi tuossa sinun jumpsuitissasi!

  P.S. ehkä voisit poistaa tuon word verificationin (aivot lyö tyhjää suomenkielisen sanan kohdalla) käytöstä, kun jostain syytä siitä on viime aikoina tullut normaaliakin ärsyttävämpi? Tekisi kommentoimisesta hiukan helpompaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, tykästyin siihen kyllä kovasti myös! mulla on myös pari shortsimallista, ehkä vielä vähän nätimpiäkin kun tuo pitkä... :) ääh, toi on tietysti ikävää kun vaatteet jää pieniksi, mutta on ehdottomasti paljon tärkeämpää että olet nyt terveempi ja voit paremmin!

   ai oho, en ole edes huomannut että se on mulla käytössä! voisin tosiaan sen koittaa saada pois (jos osaan), inhoan sitä myös yli kaiken :D

   Poista