sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Päivän kirpputorilöydöt

Moi! Ajattelin tosiaan tulla tässä vielä esittelemään ne pari ostosta, jotka tänään päivällä löysin! Edullinen reissu oli kyllä, sen voin sanoa.
Heti ensimmäisessä paikassa onnisti, löysin tämän söpön Zaran pallo-puseron. Maksoi tosiaan vaivaiset 1e ja kunnosta päätellen on käytetty vain ihan pari kertaa. Noi hihat on mielestäni todella kauniit. Ainoa miinus tässä on helma, siinä on sellainen pussisysteemi jollaisista en yhtään tykkää - ajattelin kuitenkin tän olevan kivannäköinen korkeavyötäröisten hameiden ja -housujen kanssa!Nämä Aarikan peltipurkit on aina ollut mun mielestäni aivan yltiösöpöjä! Niillähän usein on hintaakin vaikka miten paljon, mutta tästä pienestä yksilöstä maksoin 1,5e. Aika hyvä löytö, vai mitä? Kannessa tosin on jotakin kirjoitusta, mutta varmistin asian ja sen pitäisi lähteä pois.Todennäköisesti aivan käyttämätön H&M:n neulosmekko, jonka tingin 2e --> 1e. Ei paha. Tuskinpa tulee kesällä juurikaan käytettyä, mutta syksyä ajatellen hyvä perushankinta. (Tätä oli vaikea kuvata, joten anteeksi huono kuva.) Takana on kiva haka-kiinnitys. Mekossa kulkee myös graafiset leikkaukset.

Mitäs tykkäätte löydöistä? Eipä ainakaan rahaa mennyt paljon yhtään. Miettikääpä mitä nää kaikki olisivat saattaneet maksaa jossakin itsepalvelukirpputorilla! Voi kun odotankin sitä,että kesä tulee ja pääsee tinkimään Tammelantorille!

Mukavaa sunnuntai-iltaa, toivottavasti ootte levänneet hyvin, että jaksatte uuden viikon haasteet!

4 kommenttia: