perjantai 4. toukokuuta 2012

Toimitettavaa YTL:lle

Se on taas se aika vuodesta kun täytyy tehdä isoja päätöksiä. Palautin tänään kansliaan lomakkeen, jossa ilmottauduin ensi syksyn ylioppilaskirjoituksiin. Syys-lokakuussa on sitten kauhulla odotettavana pitkän englannin ja psykologian kirjoitukset. Psykologiasta on rima korkealla, mutta sanottakoon nyt vaikka näin, että englannin suhteen en edes viitsi odottaa kovinkaan kummoista tulosta. B kuulostaa tässä tapauksessa loistavalta.

Kävin ystäväni, Lotan, kanssa vähän kaupoilla tänään. Sokokselle oli tullut uusia, ihanan kesäisiä kynsilakkasävyjä mm. Max Factorille ja Mavalalle. Huomasin sinne tulleen myyntiin myös Essien lakkoja, onko ne ollut siellä jo pitkäänkin? Kaikenlaisia ihania karkkisävyjä oli tarjolla, mutta melkoisena saiturina onnistuin kuin onnistuinkin hillitsemään himoni. Käytiin myös Radiokirppiksellä, mutta en löytänyt mitään. En vaan tajua, miten joku voi pyytää käytetyistä räteistä kahdeksan euroa.

Tykkään aivan kamalan paljon tuosta mustasta laukusta. Löysin sen jo viime syksynä, mutta otin sen vasta ihan muutama kuukausi sitten aktiiviseen käyttöön. Sen huono puoli on vaan siinä, että se on vähän hankalan mallinen - sinne saa aika huonosti mahtumaan koulukirjoja. Mun muistiinpanoni onkin tosi siistissä kuosissa kun väkipakolla oon ne tonne taitellut. Pääasia kuitenkin, että niistä saa selvää!

Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopuksi?

PS. Kerrankin kun olin tehnyt ne maantiedon läksyt, jätin ne kotiin. Yhyy.

2 kommenttia:

  1. Ihan totta, Radiokirppiksellä pyydetään kyllä ihan kamalasti myös huonoista ja vanhoista tuotteista! Toisaalta melkein joka kerta teen hyviä ja edullisiakin löytöjä sieltä :)

    Mun viikonloppuun on kuulunut ompelukoneen äärellä istumista :) Tarkoitus olisi vielä vääntää muutama kouluhomma...

    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, se on kyllä oikeesti aika naurettavaa (tai no lähinnä ärsyttävää) :D ja kyllähän sieltä toki niitä löytöjäkin tekee!

      osaisinpa minäkin ommella! oon aina halunnut opetella, mutta jotenkin "ei vaan ehdi!"

      hyviä viikonlopun viimeisiä hetkiä sulle myös! :)

      Poista