keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Hakekaa joku mun vaatekaapista muutama vaate pois

Tänään on kyllä ollut niin jäätävä päivä - on vaan tehnyt mieli lojua ameebana Prinsessa Ruusunen - torkkupeiton suojissa ja lukea kirjaa. Ja juoda paljon kahvia. Vaatekaapin siivous on kylläkin myös edennyt, mulla on enää pari hyllyä siivoamatta. Oon tullut siihen tulokseen, että mulla on liikaa vaatteita. Jotkut vaan ovat niin ihania, etten raaski luopua niistä, vaikken olisikaan käyttänyt vähään aikaan. Onko teillä vinkkejä, miten saisin karsittua liiat vaatteet pois? Pelkään tulevani katumapäälle, jos rupean summamutikassa latoamaan vaatteita kirpputorikasaan. Laskin tuossa siivotessa, että omistan kahdeksantoista hametta. Siis kahdeksantoista. Joista yhdestä harkitsen luopuvani. Apua. Kiinnostaisiko teitä joskus postaus, jossa esittelisin kyseiset vaatekappaleet?


Mitä teille kuuluu tänään? Musta ainakin tuntuu, ettei tällaisella kylmällä ilmalla saa oikein mitään aikaiseksi. Toisaalta, kai tällaisilla lössöily-päivilläkin on tarkoituksensa, mutta huomattavasti kivempaa on kyllä painella ulkona auringon hyväillessä kasvoja. Toivottavasti tulee taas pian lämmintä!

2 kommenttia:

 1. I love to read!! You look so comfy and casual! And thanks so much for the comment on my blog! Would you like to follow each other?
  :)
  Allison
  afashionfiles.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yeah, reading is one of my favourite ways to relax :)

   i really like your blog, so, why not! :))

   Poista