perjantai 15. kesäkuuta 2012

I just love my friends

Tänään näin Juuliaa ensimmäisen kerran ylioppilasjuhlien jälkeen - ihan mahdottoman pitkä aika on ehtinyt kulua viime näkemästä! Aika hyvin saatiinkin kulumaan kolmisen tuntia kaupungilla juttelemassa kuulumiset ja kaikesta muusta mahdollisesta taivaan ja maan välillä.

Mulla on kausia, jolloin tuntuu, että vietän aikaa ehkä liikaakin vain omissa oloissani. Nyt taas kun olen viettänyt enemmän aikaa ystävieni seurassa, huomaan miten kauhean rakkaita ja tärkeitä ihmiset ovat elämässäni. En tällä hetkellä ihan heti keksi, mikä olisi parempaa kuin istua kavereiden kanssa ulkona auringossa juttelemassa, ja vaikka hakea siihen avekiksi se kuuluisa jäätelöpallo. Rakastan ystäviäni. Rakastan aurinkoa. Rakastan kesää.


Huomenna menen varmaankin heti aamusta käymään äidin kanssa Tammelantorilla! Oon niin odottanut torillakäymistä nimenomaan äidin kanssa. En tiedä mikä siinä edes viehättää, mutta siellä on aina se oma tunnelmansa joka vain pitää kokea kesäisin. Voi kun olisi tullut jo kotimaisia mansikoita!

Tänään sain muuten ne tilaamani H&M:n tuotteet kotiin! Sovitin jo kaikkia ja ne olivat huomattavasti parempia kuin mitä odotin: kerrankin näin päin. Voisin huomenna tai lähipäivinä esitellä ostokseni teille, ja kuvata samalla myös ne pari vaatelöytöä jotka tein toissapäivänä. Toivottavasti nämä ihanan lämpöiset kelit jatkuvat koko kesän. Kesävaatteisiin pukeutuminen on vaan niin ihanaa.

Mahtavaa perjantai-iltaa kaikille!

2 kommenttia: