lauantai 9. kesäkuuta 2012

Oho, juustokin voi olla hyvää?

Eilinen oli kyllä uskomattoman väsyttävä päivä. Vaikkei periaatteessa tullut tehtyä mitään, vain istuttua isomummun hautajaisissa, olin silti illalla niin väsynyt, etten jaksanut tehdä oikein mitään. Ehkä tuollaiset tilaisuudet sitten ovat vaan henkisesti niin raskaita. Kukapa nyt hautajaisista nauttisi.

Tänään oon kuitenkin ollut vähän virkeämmissä voimissa. Lähdin aamupäivällä kirjastoon lainaamaan elokuvia. Lainasin kaksi elokuvaa: Perheen jalokivi, sekä Tyttö ja helmikorvakoru. Mielipiteitä näistä? Joskus pienenä on kai tullut katsottua jälkimmäinen, mutta en muista siitä oikein mitään. En oikeastaan edes tiedä miksi lainasin sen, koska inhoan Scarlett Johannsonia. Toisaalta Colin Firthissä riittää sen verran silmänruokaa, että voin ehkä unohtaa inhotukseni tuota toista kohtaan.

Hain lounaaksi Sokokselta aivan älyttömän hyvää broileri-mozzarellasalaattia, jota suosittelen ehdottomasti maistamaan! Yleensä inhoan kaikenlaisia juustoja, mutta jotenkin tämänpäiväinen makuelämys herätti mielenkiintoni kyseistä ruoka-ainesta kohtaan. Mitäs te tykkäätte juustoista?

paita: KappAhl, shortsit: H&M, sukkahousut: Halonen, kengät: Pertti Palmroth, laukku: vintage, korut: GT

Okei, olisin ehkä voinut käyttää hieman enemmän mielikuvitusta tän päivän asun kanssa, mutta jotenkaan tää päivä kaikessa harmaudessaan ei päästänyt mua käyttämään värejä. Harmaa mikä harmaa.

Tein äsken pientä tilausta H&M:lle (tai oikeastaan laitoin siskoni asialle), enkä millään malttaisi odottaa, että saan vaatteeni sovitukseen. Mulle on tulossa pari kivaa juttua, joita olen katsellut jo aika pitkään odottaen kieli pitkällä tulevia alennuksia. Mun pitäisi lähiaikoina ottaa itselleni kirpputoripöytä, koska mulla on jonkin verran käyttämättömiä vaatteita kaapissa lojumassa...

Mitä teidän viikonloppuunne kuuluu?

2 kommenttia:

  1. Sokoksen salaatit on kyllä tosi hyviä! Ja edullisiakin :) Siinä lähistöllähän on myös joku salaattibaari, jonka nimeä en nyt muista, mutta sieltäkin saa ihania salaatteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinhän ne on! :) tarkoitatko venlaa? oon siellä muutaman kerran käynyt ja on kyllä ehdottomasti lempiravintolani!

      Poista