perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kaupungista kotiin tyhjin käsin!

Moi vaan! Tänään käytiin pitkästä aikaa Juulian kanssa kaupungilla. Palautin Lindexiin tiistaina ostamani shortsit, ja selvisin tästä reissusta ilman yhtäkään ostosta! Sovitin kyllä montaa vaatetta joihin ihastuin niiden roikkuessa henkarissa, ja muistin taas minkä vuoksi sovitus on erittäin tärkeä osa shoppailua: ne vaatteet kun eivät aina näytäkään ihan niin hyviltä päällä kuin pienessä päässään kuvittelee.

Nyt alennusmyyntien aikaan musta tuntuu, että olen ostanut ihan liian paljon kaikkea - olen sortunut ajattelemaan "kun-halvalla-saa" -tyyliin. Ajattelin tänään tehdä listan asioista, joita vaatekaapistani puuttuu, jotta välttyisin turhilta ostoksilta. Haaveilen myös jonkin luksus-laukun omistamisesta, joten mun projektikseni syntyy säästö laatu-laukkuun.

Onko teillä kokemusta Facebookin Ostetaan/Myydään - ryhmistä? Mulla on tosiaan kovasti ylimääräisiä vaatteita, jotka pitäisi laittaa myyntiin. Mua vaan ei huvittaisi ottaa sitä riskiä, että puolet vaatteistani varastetaan, jos vien ne itsepalvelukirpputorille. Kuulisin mielelläni teidän kokemuksia tuosta Facebookin ryhmästä, toimiiko se hyvin jne.

pusero: H&M, kellohame: H&M, takki: H&M

Tämän päivän asusta ei valitettavasti ole parempaa kuvaa, vaan saatte tyytyä tällaiseen ihanaan ylivaloittuneeseen yksilöön. Mun kuvaajat ei oikein suostuneet yhteistyöhön, ja jouduin askartelemaan kameran meidän terassin kaiteelle, eikä se kamera sitten halunnut antaa hyvää kuvaa. Asuni koostuu tänään hieman yksipuolisesta H&M:n vaatteista: hieman rajoittunutta tää mun shoppailuni?

Huomenna on Tallipihalla Suvi-Vintage -tapahtuma, jossa ajattelin ainakin itse käväistä fiilistelemässä vanhan ajan tunnelmaa ihanien vintage-vaatteiden ja huonekalujen kautta. Laitoin juuri ystävälleni viestiä ja toivon todella saavani seuraa. Yksin on vähän surullista. Ehkä nähdään siellä?

Nyt vaan huippua perjantai-iltaa kaikille!

PS. Ajattelin, että kunhan saan 20 lukijaa, voisin tehdä kysymys-vastaus-postauksen!

7 kommenttia:

 1. You look so sweet!

  From Paris with love!
  Kristina recently posted.. My Red Carpet in Cannes.

  VastaaPoista
 2. Lovely blog :)

  Join my giveaway a cute handmade cat pouch : http://benlovesting.blogspot.sg/2012/06/fillitwithdiamonds-giveaway.html

  VastaaPoista
 3. Such a gorgeous jacket! I love how your paired it with the skirt & tucked in blouse! You look so pretty!!
  :)
  Allison
  A's Fashion Files

  VastaaPoista
 4. Tuo facebook kirppari ryhmä on mun mielestä tosi hyvä juttu:) Jotkut ihmiset tekee ohareita eli ei ilmaannukkaan paikalle sovittuun aikaan mutta ymmärtääkseni näistä voi ilmoittaa ylläpidolle.Ylläpito vahtii tosi tarkasti kirpputorin meininkiä ja huomauttelee. Itse on mennyt myydyksi aika hyvin:) Kätevä juttu siis. Sulla on vähän tuollainen vanhan ja uuden sekoitus tyylissäs. Mullakin ehkä hieman näkee, mutta oon hulluna Audrey Hepburn ja Jacklyn Kennedymäiseen tyttö tyyliin:)käy ihmeessä liittymässä lukijaks http://ladyslike.blogspot.fi/

  VastaaPoista