lauantai 30. kesäkuuta 2012

Suvi-Vintage

Tänään käytiin päivällä Elisan ja Helin kanssa Tallipihan Suvi-Vintage -tapahtumassa, jossa oli siis myyjiä vintage-liikkeistä eri puolilta Suomea. Jos joku ei tänään ehtinyt siellä käymään, on huomenna vielä mahdollisuus mennä fiilistelemään Tallipihalle klo 11-17. Suosittelen lämpimästi, tunnelma oli miellyttävä viileästä ilmasta huolimatta, eikä hinnat todellakaan olleet siitä pahimmasta päästä. Tallipiha on muutenkin hauska paikka käydä kesällä, sieltä kun saa Kultasuklaan ihanaa suklaata ja muita makeisia!


Ihastelin vintage-kojuissa erityisesti 50-luvun laukkuja. Löysin eräästä kojusta jopa oman mustan vintage-laukkuni kaksosen, tosin pienemmässä koossa. Olin todella hämmästynyt, sillä luulisi, että vintage-tavaraa harvoin tulee toista samanlaista vastaan!


Tarjolla oli myös jonkin verran vintage-vaatteita, mutta niihin kiinnitin tällä kertaa huomiota lähinnä vain sen verran, että huomasin niiden olevan huomattavasti edullisempia, kuin mitä vintage-liikkeissä niistä pyydetään.
Vintage-kojujen lisäksi paikalla edusti myös tuollaisia käsityö-kojuja, joita käsittääkseni on Tallipihalla pitkin kesää ainakin useimmissa tapahtumissa. Itse katselin enemmän vintage-puolta, mutta Elisa löysi tuosta takanaolevasta kojusta suloisen sydäminkoristellun kangaskassin. Se oli sellainen nätti retro-henkinen!


Eräässä kojussa sovitin aivan uskomattoman ihania, tummanvihreitä, 40-luvun vintage-kenkiä. Ne olivat sydäntäsärkevän kauniit, mutta myös melkoisen korkeakorkoiset. Jätin ne ostamatta, koska en ollut varma pystyisinkö loppujen lopuksi niillä pitkiä matkoja kävelemään. Lisäksi epäkäytännöllinen väri yhdistettynä kalliiseen hintaan edesauttoivat päätöstä jättää kaunottaret jonkun muun hoiviin.Siinä kiertelyn lomassa käytiin tietenkin myös Tallipihan suklaapuodissa ostamassa ylihinnoiteltua ja taivaallista suklaata. Olin ihana ja vein äidille tuliaisiksi meidän kaikkien suosikkia: salmiakki-valkosuklaata. Joskus tekisi kyllä mieli maistaa noita herkullisennäköisiä konvehteja!

Suvi-Vintagen jälkeen käytiin vielä Cottonilla ihastelemassa mm. Michael Korssin ja Marc Jacobsin valikoimaa. Ihastuin eräisiin Korssin korkkareihin, jotka mielettömästä korosta huolimatta olivat todella hyvät jalkaan. Oikeastaan tarvitsisin uuden lompakon, mutta... No joo. Ihan mahtava päivä on takana päin, ja tosiaan, jollei joku vielä Suvi-Vintagessa ole käynyt niin huomenna sitten sinne!

Rentouttavaa lauantaita!

4 kommenttia:

 1. kivoja kuvia! toi ruskee pikkulaukku oli kyllä ihana!ja niinpä se suklaa oliki aika ylihinnoteltua:D...mutta hyvää. - Elisa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! mua jäi vähän kaivelemaan ne korkkarit,mutta joku onnellinen ne sitten ehkä osti :D

   Poista
 2. OMG!!! I am so obsessed with vintage things!!! There are some amazing things there!!! Did you get a lot of cool things?? I love your purse also!
  :)
  Allison
  A's Fashion Files

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. i love all kind of vintage things too! :) they're just so wonderful! i found one beautiful pair of 40's shoes (they were dark green with very high heels) but after all i didn't buy them... :(

   thanks, i like it too - i think it is from 50's :)

   Poista