torstai 21. kesäkuuta 2012

Huomenna hetki metsän keskellä

Ihanaa kun aurinko paistaa taas! Käväisin aamulla nopeasti kaupungissa sen kummempia tekemättä, ja täytyy kyllä sanoa, että oli ihanaa kun ei tarvinnut palella hameessa. Kotiin päästyäni kuvailutin itseäni äidillä meidän kotipihassa, katselin yhden jakson Gleetä ja harjoittelin Kuutamosonaatin toista osaa. Äsken otin uunista juhannukseksi leipomani päärynäpiirakan, ja kohtapuoliin pitäisi vielä mennä hakemaan joitain juttuja kaupasta.

raitapaita: H&M, kellohame: H&M,sukkahousut: Halonen, kengät: Pertti Palmroth, korvakorut: GT

Huomenna mennään juhlistamaan juhannusta koko perheen voimin mökille. Merin avomies tulee aamujunalla Oulusta Tampereelle, joten haetaan se ensin rautatieasemalta ja jatketaan sitten matkaa kohti äidin vanhempien mökkiä. Yöksi mennään kuitenkin isän vanhempien mökille. Mökit ovat onneksi aika lähellä toisiaan, ettei tarvitse reissata ympäri Suomea yhden päivän aikana! Toivottavasti tulee kivaa, pitää varata paljon lautapelejä mukaan, ettei pääse tylsyys yllättämään.

Mitä suunnitelmia teillä on juhannukseksi? Vietättekö juhlaa ystävien vai perheen kesken? Viettäkäähän joka tapauksessa mahtava juhlapäivä!

PS. Pidetään peukkuja, jos vaikka saataisiin huomiselle kaunis ja lämmin ilma!

2 kommenttia:

 1. Such a pretty skirt!! And thank you so much for the sweet comment and for following my blog!! I am following you back with pleasure!!
  :)
  Allison
  afashionfiles.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thanks, i like it too! :)

   and thank you for following my blog! :)

   Poista