maanantai 25. kesäkuuta 2012

Käy Muumilaaksoon

Moi! Käytiin päivällä äidin kanssa kaupungilla. Tarkoituksena oli ostaa äidille kengät, mutta ei sitten löytynytkään ihan mieluisia. Minä löysin paritkin omaa silmääni miellyttävät, mutta tässä ikuisessa nuukuudessani jätin ne kenkäkaupan hyllyyn. Mun pitääkin kartoittaa millaisia kenkiä tarvitsen, sillä vihaan tarpeettomia ostoksia - niistä tulee huono omatunto.

Käytiin shoppailun lomassa Linkosuolla kahvilla, ja maistoin Daim-jäätelöä. Ihan hyvää se oli, mutta olen edelleen sitä mieltä, ettei mikään voita Ben & Jerry's The Vermonsteria. Se makea vaahterasiirapin ja pekaanipähkinöiden yhdistelmä vaan on niin taivaallinen.

kukkatoppi: H&M, peplum-hame: kirppis/GT, laukku: Pertti Palmroth vintage, kengät: Pertti PalmrothOstin Bijou Brigitestä kaksi uutta hiuspantaa. Oon aivan hulluna kaikenlaisiin hiuskoruihin. Noi mustat paljetit + kukka herätti heti mun kiinnostukseni, eikä alennuksenjälkeinen kolmen euron hinta tehnyt kovin pahaa.


Toi valkoinen panta on mielestäni myös kaunis. Tykkään kovasti sulka-koruista, mutta usein luokittelen ne "liian rennoiksi" tyyliini. Vaalea väri ja tuo iso helmi sulan päässä teki tästä yksilöstä kuitenkin hieman helpommin lähestyttävän. Ehkä vielä joku päivä uskallan ostaa myös sulka-korvakorut, ne on mielestäni tosi kivannäköisiä, vaikka tuntuukin ehkä vähän hankalalta noin yhtäkkiä iskostaa niitä perinteisiin asuvalintoihini.

Lopuksi käytiin vielä Radiokirppiksellä, missä tein parhaan löydön pitkään aikaan: kevään 2012 Muumi-sesonkiastiaston - Primadonnan hevonen. Sain sekä mukin että lautasen yheteishintaan 22,5e ja astiasto on käyttämätön! Oon niin uskomattoman iloinen että voisin vaikka hyppiä ja pomppia lauaen samalla Muumien tunnusmusiikkia.  

Nyt alan viettämään laatuaikaa pikkusisarusteni kanssa - aloitin eilen lukemaan Hilkalle ja Johannekselle ääneen Harry Potter ja viisasten kivi - kirjaa. Ollaan jo menossa yhdeksännessä luvussa ja jatkoa odotetaan innolla. Ääni meinaa mennä, mutta musta on ihanaa kun noi tulee niin pienestä iloiseksi.

Kivaa maanantaipäivän jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiitos paljon! :) jäin kyllä itse vähän miettimään, oliko tuo laukku paras mahdollinen valinta :D

   Poista
 2. Suloinen asu! Ja pikkusisarusten kanssa vietetty aika on kyllä toisinaan aika palkitsevaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) onhan se, nuorempana tuntui olevan kamalasti riitoja, mutta nykyään on ihan erilaista kun kaikki on jo kasvanut hieman! :D

   Poista
 3. hii, tuo hame on hurmaava! minusta olis kivaa jos olis sisaruksia, varsinki ku ei asu enää kotona, niiden kans varmaan vois olla ihan kivaa nähdä (riidan tullen ei olis loukussa samassa kämpässä :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! :) sisaruksissa on kyllä aina niin hyvät kuin huonotkin puolensa :D mutta noin yleensä ottaen on kyllä ihanaa kun saa tarvittaessa aina seuraa!

   Poista