lauantai 16. kesäkuuta 2012

Uusimmat H&M-löydöt

Moi! Ajattelin ottaa pientä taukoa auringonotosta ja tulla pikaisesti esittelemään viimeisimmät H&M:n löytöni. Kuvat ovat aika huonolaatuisia (anteeksi siitä), en jostain syystä saanut kameran asetuksia ihan kohdilleen. Kuvasin vaatteet nyt vain tylsästi henkareissa roikkumassa, koska ajattelin, että ne on kivempi nähdä sitten kunnolla päällä vasta kunnolla asustettuina - okei, olin ehkä vähän laiskakin. Tässä joka tapauksessa viikolla tekemäni löydöt:paljettimekko 10e

Tämän 60-lukua henkivän paljettimekon löysin tosiaan vaivaisella kymmenellä eurolla. Iskin silmäni tähän ihanuuteen heti kun näin mainoksen aikanaan bussipysäkillä, mutta mua kuitenkin epäilytti miten tulisin tätä käyttämään, enkä viitsinyt täyttä hintaa maksaa. Oon kuitenkin tosi onnellinen tästä - mekko suorastaan huutaa sitä, kuinka elämä on ihanaa!

helmikirjailtu mekko 12e

Tätäkin mekkoa ihastelin jo muutama viikko takaperin, mutta lähes neljänkympin hinta ei houkutellut. Nyt sain tingattua mekon viidentoista euron alennuksesta kahteentoista euroon, tosin mun pitää itse korjata kainalosta purkautumaanlähtenyt sauma. Tästä en valitettavasti saanut hyvää kokonaiskuvaa, mutta lupaan, että tulette tämän vielä näkemään päälläni!

pallo-jumpsuit 9,95e

Taisin ensimmäisen jumpsuit-kokeiluni yhteydessä hieman mainostaa syttynyttä rakkauttani kyseisiä vaatekappaleita kohtaan? Tämä shortsihaalari on aivan ihana. Tulee mieleen 50-luku ja Marilyn Monroe - näen jo sieluni silmin kuinka ihanalta tämä näyttää punaisten huulien kanssa. Täytyisi vain vielä saada vietyä ne mustat korkkarit suutarille, ja mun kesän lemppariasuni olisi valmis.

roosa mekko 17,45e

Voi kun on edustava kuva, mekko rypyssä ja kaikkea. No joo, tätäkin mekkoa katselin jo täyteen hintaan (34,95e) ja tappelin itseni kanssa siitä, huvittaakko mua maksaa täyttä hintaa, kun en periaatteessa ihan oikeasti tarvitsisi roosanväristä mekkoa. Hyvä vaan että jätin ensin ostamatta, 50%-alennus oli oikein tervetullut! Tämä on todella kaunis päällä. Mua arvelutti ensin, sopiiko mulle roosa näin laajassa mittakaavassa, mutta ei se mun mielestäni sitten näyttänytkään ollenkaan pahalta.  Haluaisin tämän mekon vielä siinä turkoosin sävyssä, mutta ne kaunottaret on mun koostani myyty jo loppuun.

trikoopaita 4,95e

Tätä ei varmaan tarvitse erikseen selitellä. Perustrikoopaita söpöllä raitakuosilla ja 3/4-hihoilla. Näitä nyt tarvitsee aina ja tässä on vieläpä ihanat värit. Ja se oli edullinen. Tykkään.

Oon todella tyytyväinen ostoksiini, mitään ei tarvitse palauttaa! Pienenä olin aina alennuksien aikaan ihan hulluna "kun halvalla saa"- meiningillä liikenteessä, enkä juurikaan osannut ostaa sellaista, mitä oikeasti tarvitsin tai mikä oikeasti näytti hyvältä. Taivaan kiitos mulla nykyään on vähän parempi arviointikyky! Virheostokset on ihan kamalia.

Mitä mieltä olette ostoksistani? Hyviä löytöjä vai pahimman luokan virheitä?

2 kommenttia: