keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Uusi mekko

Sain äsken kuvattua sen eilen tekemäni kirpputorilöydön. Luulin sen olevan paita, mutta päällepuettuani kyseisen vaatekappaleen tajusinkin sen olevan oikein käypä mekko - ja mikäs sen mukavampi yllätys olisikaan! Mekot on vaan niin ihania, eikä niitä voi ikinä olla liikaa! Tää ihanuus on vieläpä käytännöllinenkin kaikessa suloisuudessaan.


Kuva nyt on melkoisen epäselvä, ei tainnut kameran asetukset olla ihan kohdillaan... No, kaipa tuosta nyt kuitenkin jotain käsitystä saa? Kaunis, vähän vintage-henkinen, läpikuultava mekko, joka käy mun mielestäni sekä arkeen että vähän pienempiin juhlatilaisuuksiin. Mitä tykkäätte?


Olkapäiltä laskeutuu selkään tuollainen valkoinen alue, mikä on kiva piristys mustaan.


Hihat ovat vähän puhvimaiset ja kiristyvät kohti ranteita valkoisella kangaskaistaleella. Noi pikkuruiset napit on aivan yltiösöpöt! Mekko on alunperin H&M:n, mutta löysin sen eilen Radiokirppiksetä neljällä eurolla.

Nyt ei muuta kun hauskaa iltaa teille! Minä ajattelin vielä aikani kuluksi katsoa jonkin elokuvan, kunhan vielä keksisi minkä. Oon vaan katsonut kaikki elokuvani niin moneen kertaan: pakko turvautua myöhemmin viikolla kirjaston valikoimaan.

2 kommenttia: