torstai 20. joulukuuta 2012

Kahdeskymmenes luukku -asukuvia kiireen keskellä

Ihan mahtava fiilis - koulu on ohi tämän vuoden osalta ja kokeetkin meni ihan älyttömän hyvin. Ruotsinkielentaitoni ovat parantuneet huomattavasti tämän syksyn aikana. Olen oppinut pitämään sen opiskelusta ja mua harmittaa, että tänään oli viimeinen ruotsintunti lukioaikanani. Yhteiskuntaopinkokeesta, jota jännitin suunnattomasti, sain kahdeksikon! Taisi kyllä opettajallakin olla jo vähän joulumieltä... Äidinkielen kommentista tuli täydet pisteet. Nyt tuntuu siltä, että olen lomani ansainnut!


Mulla on kaikki jouluhommat vielä ihan vaiheessa, mutta halusin siitä huolimatta tulla tänne pari kuvaa laittamaan, kun sain (suureksi ihmeekseni) pikkusisareni kuvaamaan asuani takapihalle. Viihdyin tämänpäiväisessä asussa oikein hyvin. Vaaleat värit on jotenkin niin kivaa vaihtelua, kun aina vaan tulee mentyä helpoimman kautta pukeutumalla mustaan. Tykkään tuosta puserosta ihan valtavan paljon, ja villatakin ansiosta ei tullut edes kylmä!


Joululahjaprojektit olivat eilen vähän jäissä, kun Lotta tuli viettämään kanssani pienimuotoista fiilistelyiltaa: juteltiin, juotiin glögiä ja syötiin joulutorttuja. Tänään siis tehdään viimeisiä lahjoja yömyöhään!Niin ihanaa kuin olisikin kertoilla teille enemmän päivän kuulumisia, mun on varmaankin pakko ruveta tästä jatkamaan muita puuhia, jos aion saada asiat hoidettua ennen maanantaita. Joululahjojen lisäksi mun on paistettava piparkakkutalon osat, jotta voin sen huomenna koristella ja koota talon muotoon. Huomenna on tiedossa nopea kaupunkireissu, lahjojen ja korttien väsäämistä, paketointia. Ai niin, ja se kuuluisa joulusiivouskin pitäisi varmaan ehtiä tekemään...

Onko teillä kova joulukiire?

4 kommenttia:

 1. hihi käytin mun uskomattomia internettiskilssejä ja löysin tän sun blogin :--D
  t. lottis
  ps. kiitoskaunis vielä niistä jouluherkuista mums!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vouuu oot taitava! :D

   eipä mitään, oli tosi ihanaa kun kävit!!

   Poista
 2. These photos in the snow are so lovely! I love the light colors that you've chosen to wear against the white snow! you look so beautiful!
  :)
  Allison

  A's Fashion Files
  Shop Kawaii Kitsch by A on Etsy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much! Yeah, light colors look pretty nice in my opinion too! :)

   Poista