keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Yhdeksästoista luukku - viimeaikaisia ostoksia

Moikka! Tänään kalenterin luukusta paljastuu mun viimeisimpiä vaatelöytöjäni. Tajusin tosin, että pikkumustatäydellisyyteni jäi taaskin kuvaamatta. No, sen te näette sitten viimeistään jouluna...


En aiemmin ole juuri välittänyt pastellisävyistä vaatteissa, mutta viimeisten parin kuukauden aikana tunteeni vaaleita sävyjä kohtaan ovat muuttuneet melko radikaalisti. Puuterivaaleanpunainen on mielestäni uskomattoman kaunis väri, ja sovituskopissa tajusin onnekseni sen sopivan oikein nätisti ihooni. Ylemmän kuvan puseron löysin marras-joulukuun taitteessa Radiokirppikseltä kuudella eurolla, alempaa neuletta olen ihastellut H&M:llä jo pidemmän aikaa ja tänään kotiutin sen aletangosta viidellätoista eurolla.


Tämän mustan villapaidan löysin samalla kirpputorikäynnillä kuin ylimmän puseron. Maksoin vain 3,5 euroa, ja olen erittäin tyytyväinen tähänkin. Oon aina ollut tosi huono ostamaan lämpimiä vaatteita, mutta tänä talvena oon yrittänyt parantaa taitojani asian suhteen.Joskus aiemmin syksyllä teimme ystäväni kanssa pienen vierailun Hervannan Uffiin, josta tein kyllä aivan mahtavan löydön: muutamalla hassulla eurolla sain uudenveroisen Ted Bakerin puseron, 100% silkkiä. En varmaan koskaan aikaisemmin ole tehnyt yhtä laadukasta löytöä näin "toisen käden kautta".

Mulla on tässä meneillään Operaatio Uudista Vaatekaappisi. Kirpputorilla sain onneksi myytyä vanhoja vaatteitani aika mukavasti, mutta joulun jälkeen aion vielä ottaa pöydän uudestaan. Tiedättekö sen tunteen, kun on viha-rakkaussuhde omiin vaatteisiinsa? Monet vaatteeni ovat sellaisia, etten millään raatsisi luopua niistä, mutta toisaalta sellaisia, ettei niitä joko halua käyttää tai osaa käyttää. Olen tällä hetkellä vähän hukassa sen suhteen, miten haluaisin tyyliäni kehittää. Fakta on kuitenkin se, että vaatekaappini on tällä hetkellä tyhjempi kuin moneen aikaan ja se kaipaa täydennystä. Yritän tässä inspiroitua eri lähteistä, miettiä tarkkaan, millaiset vaatteet ovat minun juttuni. Vaatekaappini tyhjennyksen ohessa olen nimittäin luvannut itselleni yhden asian: virheostokset ovat nyt mennyttä elämää. Siispä, pää kylmänä alennusmyynteihin mennessä!

4 kommenttia:

  1. Aivan ihania nuo ylimmän kuvan neuleet! Aina joulun alla ihastun kaikkeen mikä kimaltaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykästyin nihiin itsekin kovasti! :) mulla on vähän sama fiilis, nytkin tuntuu, että voisin täyttää vaatekaappini kokonaan helmillä, paljeteilla ja kimalteisilla neulepuseroilla!

      Poista