torstai 6. joulukuuta 2012

Kuudes luukku - lahjatoivelista

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Mulla on tänä vuonna ollut joululahjatoiveiden kanssa pieni kriisi. Pohdin vaikka miten pitkään, voiko aikuinen ihminen enää jättää vanhemm... siis joulupukille lahjatoivelistaa. Pukin apurit tulivat sitten kuitenkin sitä multa pyytämään, joten muutaman pienen toiveen kirjasin ylös.1. Rakastan kauniita yöasuja, ja Ginatricotin Rihanna-babydoll sekä Saga-yöhousut houkuttelivat ihanalla mintunvihreällä värillään.

2. Myös Kalevala-korut ovat lähellä sydäntäni. Pikkuisena pidin niitä armottomina mummo-koruina, mutta nykyään pidän melkein jokaisesta sarjan korusta. Kuutar-korvakorut ovat mielestäni erityisen kauniit.

3. Pronssisia Euran sydän -korvakoruja olen toivonut jo useammam vuoden ajan.

4. Olen aivan heikkona suloisiin tossuihin. Mulla on niitä useampi kappale vaatekaapin "oloasu-hyllyllä", mutta eipä yhdestä lisäparista mitään haittaa olisi! Nämä suloisuudet löytyvät Accessorize:sta.

5. Käytän todella vähän meikkiä, ja ripsiväri on se, mihin haluan panostaa. Olen jo pitkään käyttänyt Diorshow Iconic ripsiväriä, mutta nyt haluaisin kokeilla Helena Rubinsteinin Lash Queen Feline Blacks -mascaraa. Kuva StrawberryNET.com.

6. Katson erittäin vähän televisiota, ja ne harvat tv-sarjat joita seuraan, haluan omaan DVD-kokoelmaani. Teinpä pientä kenttätutkimusta (lue: hintavertailuja) ja löysin Gossip Girlin 5. tuotantokauden Gigantista edullisimpaan hintaan: 44,95e.

Mitä teidän toivelistaltanne löytyy?

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Yeah, I love GG even tough I usyally don't watch TV :)

   Poista
 2. Sun kakkoskohdan korvavkorut minäkin mielelläni sujauttaisin korviini. Niin kauniit! Mä en ole kaikelta häästressaamiselta ehtinyt miettiä joululahjatoiveita ollenkaan. Ja toisaalta, vanhemmilta menee niin paljon häihin rahaa ettei ole paljon varaa joululahjoja ruinata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, tykkään myös noista aivan valtavasti! :)

   oi, vähän ihanaa kun sulla on häät tulossa - paljon onnea! varmasti järjestäminen on stressaavaa, mutta koeta vaan nauttia kaikesta täysillä, kaikki sujuu varmasti hyvin!

   Poista
  2. Toivottavasti! Kiitos vain :)

   Poista
 3. hyvältä vaikuttaa! nuo tossut on supersöpöt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon aivan heikkona just tollasiin söpöihin tossuihin, pelkään että viimeistään alennusmyynneissä menetän itsehillintäni niiden suhteen ihan kokonaan :--DDD

   Poista