sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Kahdeskymmeneskolmas luukku

Ihan mahtava fiilis! Kaikki alkaa olla pölyjenpyyhkimistä vaille valmista joulua varten. Lahjapaketit on toimitettu oikeisiin osoitteisiin, mummulan kuusi on koristeltu, ruoat melkein valmiina huomista varten - sisareni leipoo vielä keittiössä tryffelikakkua. Isä toi juuri joulukuusen sisälle, ja voi miten se on kaunis! Huomenaamulla meidänkin kuusi saa koristeet ylleen.



Mummulan joulukuusi oli ehkä tuuhein ja paksuin mitä olen milloinkaan nähnyt. Sitä oli ihan mielettömän hauska koristella, se nimittäin oikein imi koristeita itseensä kuin sieni!



Mummun ja papan joulukoristevalikoima on aivan omaa luokkaansa. Ikuisena kauneudenrakastajana olen aina enemmän kuin innoissani, kun pääsen tutkimaan vanhoja lasikoristeita. Ehdoton suosikkikoristeeni on jo pidemmän aikaa ollut metallinhohtoinen lasipapukaija. Siinä on jotakin todella herttaista.

Kuusenkoristelun lomassa isovanhempani lahjoittivat minulle kauniin viiden lasipallon setin, jotka laitan huomenna meidän joulukuuseen. Kiitos niistä, mummu ja pappa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti