perjantai 28. joulukuuta 2012

Päivän haaste

Sain jo hyvän aikaa sitten blogiini pienen haastetehtävän, joka on tässä kaiken joulutohinan keskellä jäänyt julkaisematta, vaikka pidemmän aikaa onkin ollut jo tiedostoissani julkaisukelpoisena. Tänään vihdoinkin tuntui olevan oikea hetki siirtää se blogin puolelle!
Säännöt
1. Kiitä haastajaa ja linkkaa hänet postaukseesi.
2. Vastaa haastajan 11 kysymykseen.
3. Keksi 11 uutta kysymystä.
4. Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät.

Kiitos
Sannu!

Vanhat kysymykset

1. Lempibiisisi juuri tänään?
- Hakuna Matata
 2. Koska olet viimeksi tuntenut olevasi elossa?
- joka päivä enemmän tai vähemmän.
 3. Oletko aamuvirkku?
- En todellakaan! Viime aikoina olen onnistunut järjestämään lukujärjestyksenikin niin, ettei juuri aamuisin tarvitse aikaisin herätä. Koeviikot on kamalia, kun tottumattomana joutuu heräämään huomattavasti aikaisemmin kuin yleensä. Onneksi nyt lomalla saan nukkua niin pitkään kuin huvittaa!


4. Oletko koskaan saanut kohteliaisuuksia tuntemattomilta?
-Esimerkiksi kaupoilla on myyjät silloin tällöin kehuneet jotakin asukokonaisuutta tai yksityiskohtaa.
5. Onko teijän perheessä jotain tiettyjä perinteitä jouluna?
-Totta kai! Aamut vietetään rauhassa kotona, katsellaan yhdessä joulurauhanjulistus sekä lumiukko, syödään riisipuuroa ja saunotaan. Vielä pari vuotta sitten meillä oli tapana mennä illastamaan äitini vanhempien luokse ja jatkaa sieltä vielä matkaa isäni vanhemmille ja vasta yöllä takaisin kotiin. Nykyisin olemme kuitenkin kutsuneet molemmat isovanhempani meille jouluaterialle. Myöhään illalla käymme hautuumaalla viemässä kynttilöitä. Yöllä me availlaan lahjoja, juodaan ehkä vielä glögiä tai hehkuviiniä ja maistellaan konvehteja.


 6. Oletko itsevarma?
-Täytyy myöntää, että en. Vielä lukion alussa olin todella epävarma ja mietin koko ajan, mitä muut ajattelevat minusta ja tekemisistäni. Viimeisen parin vuoden aikana itseluottamukseni on kuitenkin parantunut hyvin paljon - kaipa tässä aikuistuessa on vaan tajunnut, ettei kaikkea tarvitse ottaa niin kamalan vakavasti.
 7. Tykkäätkö sisustamisesta?
-Tykkään ihan valtavan paljon! Pienestä asti estetiikka on ollut minulle erittäin tärkeää. Aina vuodenajan vaihtuessa tykkään vaihdella huoneeni tekstiilejä uusiin... Olisi ihanaa, jos pystyisi ostelemaan enemmän uusia verhoja, päiväpeitteitä ja tyynyjä.
 8. Mikä on söpöä?
-Maailman söpöintä on ehkä nähdä vanhoja ihmisiä kävelemässä käsi kädessä kaduilla.

 
9. Lempielokuvasi?
- Ainakin omalla kohdallani tämä on hyvin fiiliskohtaista. Kestosuosikkeihini kuuluu kuitenkin My Fair Lady, Chicago, Leijonakuningas sekä Pocahontas - (Disneyn) klassikot eivät vain mene ikinä pois muodista!


10. Mikä on elämän tarkoitus?
-Tässä on kysymys, jota pohdittiin jo yläasteaikoinani slämäreissäni. Ystäväni pohtivat mm. onnellisuutta ja menestystä, mutta en tiedä... Onko elämällä sen kummempaa tarkoitusta? Uskon kyllä, että Jumala loi ihmisen, mutta miksi? Olipa tarkoitus mikä tahansa, siitä pitää vain olla kiitollinen.


11. Milloin nauroit viimeksi?
-Nauran joka päivä jonkin verran. Ystäväni Kamomilla kuuluu siihen kaliiberiin, jonka kanssa tulee väläyteltyä sellaisia neronleimauksia, ettei päivittäiseltä naurulta oikein voi välttyä!

Uudet kysymykset
1. Mikä on kaunista?
2. Parasta tässä hetkessä?
3. Viihdytkö paremmin yksin vai seurassa?
4. Mitä pelkäät?
5. Kaksi asiaa, mitä toivot tulevaisuudelta kaikkein eniten?
6. Mitkä kolme sanaa kuvaavat sinua parhaiten?
7. Miten vietät mieluiten perjantai-iltaa?
8. Missä asioissa olet lahjakas?
9. Lempikahvilasi?
10. Mihin elokuvan/kirjan henkilöön tunnet samaistuvasi?
11. Mikä tekee joulun?

Haastan...

     Loviisan
     Irenen
     Veeran
     Tiinan     
     Helvin

4 kommenttia: