sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kuudestoista luukku - päivän asu

neulepusero: H&M, toppi: H&M, housut: GT, kengät: Vagabond, panta: GT, kaulakoru: Hanna Pakarinen/Kalevala

En olekaan vähään aikaan laittanut tänne kunnollista asukuvaa, eli tänään on sen vuoro. Neulepuseron ostin noin vuosi sitten, mutta se on jäänyt melko vähäiselle käytölle. Se on kuitenkin  aivan ihana pukea pakkasilla päälle - se nimittäin lämmittää, vaikkei yhtään sen paksummalta näytäkään kuin neule noin yleensä.


Kaulakoru on Hanna Pakarisen Kalevalalle suunnittelema. Sain korun pari vuotta sitten isovanhemmiltani syntymäpäivälahjaksi. Myönnän, etten aluksi ollut kovin innostunut tästä mallista (jotenkin olen aina mieltänyt, että Kalevala-korujen on oltava niitä vanhoja ja perinteisiä), mutta nyt on toinen ääni kellossa. Tutkiskelin tässä yhtenä päivänä koruvalikoimaani ja tajusin, että tämä on oikeastaan  aika kiva! Tykkään ihan valtavasti tuosta oranssinpunertavasta kivestä. Korua voi käyttää myös sormuksena, mutta minun sormiini se on liian iso.

Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille! Huomenna on vielä mahdollista käydä tyhjentämässä Radiokirppiksen pöytä numero 65, siellä on kaikki nyt -50%!

8 kommenttia: