perjantai 21. joulukuuta 2012

Kahdeskymmenesensimmäinen luukku

Huh, mikä päivä! Aamusta alkaen oon suunnannut sinne ja tänne, hakenut viimeisiä joululahjoja kaupungista, käynyt kahvilla, tehnyt joululahjoja eteen päin - ja vihdoinkin kaiken vaivan jälkeen asiat alkavat olla hyvällä mallilla! Huomenna pääsen viimeistelemään joulukortit sekä paketoimaan lahjat.


Käytiin lahjaostosten yhteydessä katsastamassa Joulutori. Odotin torilta jotakin hieman enemmän, mutta ihan tunnelmallista siellä oli silti!


Pienissä kojuissa oli tarjolla vaikka mitä, Lyypekin jalomarsipaaneista piparkakkutaloihin. Tiedätte, miten rakastan kauniita, jouluisia lasikoristeita, eli voitte vain kuvitella, miten pitkään viivyin sen kojun luona, jossa oli esillä hauraita lasipalloja.

Kiireestä huolimatta päivä on ollut ihana - oikeastaan en muista joulua, jolloin ei kahdenkymmenennen päivän tienoilla olisi ollut hieman hektistä. Stressaamisesta ei kuitenkaan ole mitään hyötyä. Asiat sujuu paljon joutuisammin ja paremmin, kun luottaa niiden sujuvan ja tekee kaiken ihan kaikessa rauhassa.

Hyvää yötä, nähkää kauniita unia!

2 kommenttia:

  1. Ihanat joulutorin antimet! Onpa tosi kiva tuo sun takki! Sopii sulle hyvin.

    VastaaPoista
  2. Olihan siellä kyllä kaikenlaista ihanaa!

    Kiitos paljon, tykkään siitä itsekin kovasti! :)

    VastaaPoista