tiistai 29. toukokuuta 2012

Toukokuun kirpputorilöytöjä

Moi! Sain äsken kuvattua mun uusimmat kirpputorilöytöni ja ajattelin niitä nyt teille esitellä! Melko kesäisiä löytöjä oon tosiaan nyt tehnyt, ja oon kyllä tyytyväinen näihin.

pusero: H&M, hame: UFF/H&M, korvakorut: GT

Kävin tänään UFFilla ensimmäisen kerran varmaan vuoteen. En ole ikinä ennen löytänyt sieltä mitään! Tuo suloinen ruusu-hame maksoi 6.5e. Melkoisen kallis käytetyksi vaatteeksi, mutta se on erittäin hyväkuntoinen ja tykkään siitä ihan mielettömästi. Olin  ehkä vähän hassu kun ostin tän, multa kun löytyy tuo samainen hame erisävyisenä. Rakastan kuitenkin kaikenlaisia kukkakuoseja - tähän kun vielä yhdistetään korkea vyötärö ja runsas helma, niin mulla ei ole paljon vastaansanottavaa.

pusero: H&M, hame: kirppis/GT, sukkahousut: H&M, korvakorut: GT, vyö: KappAhl

Tää on aivan ihana löytö! Hame on tosiaan alunperin Gina Tricotista, mutta minä löysin sen Bonuskirpparilta vaivaiseen 2e hintaan. Nuo peplumithan alkaa nyt tulemaan taas muotiin ja musta ne on kyllä ihan kivannäköisiäkin. Moni valittaa sitä, kuinka epäimartelevia ne ovat vartalolle, mutta mun on sanottava, etten ainakaan minä pane pahakseni jos saan vähän huijattua itselleni lisää kurveja. Mitä mieltä te olette?

mekko: kirppis

Tän kesämekon löysin Bonuskirpparilta viime viikolla. Katselin sitä jo alkuviikosta, mutta seitsemän euron hinta ei minussa herättänyt kovinkaan positiivisia tuntemuksia. Lauantaina kävin sitten samaisella kirpputorilla uudemman kerran, ja tää sattui olemaan -50% alennuksessa! Hintaa jäi siis vaivaiset 3,5e ja se sopi mun kukkarolleni jo paljon paremmin. Mekko on kuulemma tuotu Pariisista, mutta tarkempaa ostopaikkaa en osaa sanoa. Tykkään!

Mitä mieltä olette löydöistäni? Oletteko te tehneet viime aikoina hyviä löytöjä kirpputoreilla tai jossakin muualla?

11 kommenttia:

  1. tosi kivoja löytöjä :) en malta oottaa tamperetta ja radiokirppistä :D olispa jo loma!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) tervetuloo vaan!

      Poista
    2. ps äkkiäkös se loma tulee! mulla jo parin pvän päästä :D

      Poista
  2. tosi ihania kesäisiä löytöjä <3

    VastaaPoista
  3. hei ihan oikeesti ei oo reiluu kun teet aina noi hyviä löytöjä! sun pitää tulla munkaa joku päivä kirppareilla ja opettaa kirpparitonkimisen salat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih, kiva kun tykkäät! :) juu mennään vaan, lupaan opettaa sua kunhan tuut ennakkoluulottomalla asenteella! :D

      Poista
  4. Wau mitkä hiukset :o Onko omat vai lainakarvaa? :D

    VastaaPoista
  5. Ihania löytöjä, etenkin tuo peplum hame on aivan upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! :) siihen tykästyin itsekin kovasti!

      Poista