tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kesä, kahvi ja kaverit - tykkään!

Tänään vietin pitkästä aikaa päivää Ellan kanssa. Ollaan tunnettu vauvasta asti, ja vaikka me nykyään nähdäänkin melko harvoin, meillä on aina tosi hauskaa yhdessä. Tänään olin tosiaan luvannut opettaa Ellaa kirpputorien maailmaan ja suunnattiinkin heti siinä 12 jälkeen Radiokirppikselle. Ella on niin söpö kun se ei uskalla kovasti penkoa niitä kirpputoripöytiä - toisin kuin minä, joka pengon yleensä sen viimeisenkin nurkan. Joka tapauksessa, me molemmat tehtiin löytöjä. Ella löysi nätit korkkarit ja vyön, minä läpikuultavan, mustan puseron, josta laitan kuvaa myöhemmin.

Käytiin Coffee Housessa jäälatella, ja se maistui pitkästä aikaa tosi hyvälle! Oon vaan sitä mieltä, että jäälatte vaniljamakusiirapilla on joku niin paras kahvi kesällä. Käytiin myös Gina Tricotissa. Mun tekisi aivan kamalasti mieli ostaa sellainen lyhyt toppi (tiedättekö mitä tarkoitan?), joita siellä on nyt todella paljon eri kuoseissa. Ne näyttäisi niin kivoilta korkeavyötäröisten hameiden ja housujen kanssa, mutta toisaalta en ole yhtään varma riittäisikö mulla rohkeus paljastella ihmisille mahaani - edes sen sentin tai parin verran. Täytynee tässä joku päivä mennä ja sovittaa sellaista.

trenssi: Signer, mekko: Lindex, sukkahousut: Halonen, kengät: Pertti Palmroth, laukku: vintage, huivi: Pieces, hiuspanta: GT

Hallitsenpa taas hienosti tän poseeraamisen. Tällaista kuitenkin tänään päällä: vähän mustaa kyllä, mutta eipä tuo päiväkään kovin aurinkoinen ole ollut. Ja punasin hei sentään huulet! Uskaltauduin varmaan ensimmäistä kertaa ikinä ulos ihmisten ilmoille kirkkaanpunaisilla huulilla, ja olo oli ihanan naisellinen! Ehdottomasti aion toistaa tämän kokeilun. Mitäs te tykkäätte tän päivän asusta? Itse olen aivan rakastunut tuohon huiviin - isosiskoni toi sen kerran piristykseksi kun olin todella sairas, eli sillä on myös tunnearvoa!

Eipä tässä tänään sen kummempia, yritän vaikka huomenna rakentaa jonkinlaisen asun sen uuden puseroni ympärille ennen kuin heitän sen pyykkikoriin. Tuleepahan kuvattua ja sovitettua sitä samalla.

Kivaa päivän jatkoa teille!

4 kommenttia:

  1. Nätti huivi, kivat noi vekit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, tykkään tästä kyllä itsekin kovasti! :)

      Poista
  2. Pakko oli tulla kommentoimaan sun tota asua... aivan upea! Tykkään ihan hirveästi sun tyylistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi, kiitos kamalasti! :) voisin kommentoida sun tyylistäsi aivan samoin!!

      Poista