lauantai 16. kesäkuuta 2012

Kesän ensimmäiset mansikat!

Aivan uskomattoman ihana päivä! Parasta kun voi vaan lahnata takapihalla bikineissä auringon lämmittäessä ihanasti.

Lähdettiin heti aamusta äidin ja Merin kanssa käymään torilla. Syötiin siellä jätskit aamupalaksi (aika terveellistä, vai mitä?) ja kierreltiin katselemassa, millaista tavaraa ihmiset olivat tulleet myymään. Katselin silmät kiiluen Muumi-mukeja, mutta tarjolla oli vain viime vuosien sesonkimukeja, joiden hinnat on näemmä nousseet jo vähän turhan korkealle... Meinasin myös ostaa parit vaaleansiniset Kartio-lasit, joiden arvelen näyttävän kivalta keräämäni Satumetsä-astiaston kanssa, mutta jätin ne ostamatta. En tiedä näyttäisikö omenanvihreä kuitenkin tyylikkäämmältä.

toppi: H&M, pitsishortsit: H&M, kengät: Pertti Palmroth, laukku: Pertti Palmroth, korvakorut: GT

Päivän asusta sen verran, että nappasin tosiaan kaapista ensimmäiset vaatteet, jotka edes vähän miellyttivät silmää. Bussin lähtöön oli tasan 20 minuuttia aikaa kun heräsin, eli mulla ei todellakaan ollut aikaa suunnitella ihan loppuun asti - kengät eivät ihan istu kokonaisuuteen! Noista pitsishortseista tykkään kuitenkin aivan valtavan paljon: ostin ne pari kesää sitten, kun H&M:n vieressä oli sattunut se kamala tulipalo, ja kyseisessä puljussa sai kaiken puoleen hintaan. Noi on nätit, vaikka tavallaan mulle tulee niistä mieleen jotkut 1800-luvun alushousut, haha.



Tästä kuvasta näkyy vähän paremmin tuo Palmrothin vintage-laukku. Oon siihenkin kovin tykästynyt, ainoa haittapuoli siinä vaan on tuo pieni koko. Tungin sinnä väkipakolla lompakon lisäksi kameran, kännykän ja bussikortin, ja voitte uskoa, että oli kamalaa koettaa saada tavarat sieltä pihalle!

Ja tänään tosiaan sain maistaa kesän ensimmäisiä mansikoita. Nuo tosin olivat ruotsalaisia, koska suomalaisia ei vielä ollut tarjolla edulliseen hintaan. Hyviähän noikin oli, mutta ei kotimaisia silti mikään voita! Varsinainen herkkuvälipala kahvin kanssa nautittuna. Joko te olette syöneet paljon mansikoita?

Paistaakohan aurinko enää tänä iltana ollenkaan..? Haluaisin vielä mennä ulos nauttimaan sen lämmöstä ja jatkamaan tuon Sushia vasta-alkajille -kirjan lukemista. Alan viimeinkinihan todella päästä tähän lomailemisen makuun. Aluksi mua hieman inhotti ajatus siitä, ettei ole mitään järkevää tekemistä, ei koulutöitä, ei kesätöitä tai mitään. Nyt olen kuitenkin oppinut arvostamaan sitä, että ihan oikeasti on aikaa tehdä muita asioita ja keskittyä itseensä.

Huomenna saatetaan Merin kanssa lähteä käymään kaupungilla, mutta sen kummempia suunnitelmia ei vielä ole. Kirjastossa voisi käydä maanantaina hakemassa taas joitakin hauskoja leffoja katsottavaksi.

Nyt ei muuta kun mahtavaa lauantai-iltaa teille!

6 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivalta lauantailta, ja nuo pitsishortsit ovat aivan upeat! Mansikoita en ole vielä päässyt syömään, ja olen ehkä hiukan hassu, kun en edes ole hirveästi niiden perään. Vaikka toisaalta kyllä tykkään hollantilaisten tavasta laittaa mansikoita vaalean leivän päälle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, päivä oli todellakin mukava! kiitos, tykkään niistä myös todella paljon! :)

      mansikat kuuluu kyllä ehdottomasti mun suurimpiin herkkuihini, mutta täytyy myöntää, että mansikat leivän päällä on mulle ihan uus juttu! :D jännä!

      Poista
  2. you have a beautiful figure! very pretty outfit, and love those ruffled detail of your top. great crossbody bag! this look is perfection. :) you have a new follower on google. i would be honored if you connect with me, too! :) cheers from usa!
    xoxo
    jasmine
    AdamAlexMommy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. thank you so much! this is a little bit funny because i just took first clothes from my wardrobe - but really great that people like this outfit! :D

      thanks very much for following my blog, i will check your blog too! :)

      Poista