tiistai 19. kesäkuuta 2012

Minä lupaan pitää huolta kynsistäni

No nyt se aurinko sitten alkaa paistaa, kun oon vihdoinkin rauhoittunut päivän menoista ja päättänyt viettää iltaa näin blogin parissa. Kävin päivällä hoitamassa asioita kaupungissa ja oli niin kurja ilma, että se vaikutti myös mielialaan. Yritin piristyä ostamalla Seppälän alennusmyynneistä neljä ihananväristä kynsilakkaa: kimmeltävän pinkin, tummanvihreän, kauniin nuden ja kullan. Oon päättänyt ryhdistäytyä ja alkaa taas huolehtimaan kunnolla kynsistäni. Kädet kun kertovat ihmisestä ihan kamalan paljon.

Meillä on nyt aivan uskomattoman hiljaista, kun pikkusisarukseni lähtivät isovanhempieni kanssa mökille. Yleensä täällä on kamala hulabaloo päällä, kun 13-vuotias veljeni riehuu 6-vuotiaan siskoni kanssa. Voitte uskoa, että tämä rauha on erittäin tervetullut!

raitapaita: H&M, maksihame: Seppälä, sormus: Indiska

Tällaisena vähän viileämpänä päivänä ei todellakaan tehnyt mieli hillua shortseissa tai lyhyessä mekossa! Puin päälleni viime kesänä Seppälästä äidin ostaman maksihameen, jonka pienen epäröinnin jälkeen uskalsin yhdistää raitapaitaan. Meri nauroi asuvalinnalleni, mutta päätin luottaa siihen sääntöön, että raitaa saa yhdistää minkä kuosin kanssa tahansa. Mitä sanotte, oliko tuo virheliike?


Yleensä olen aika huono käyttämään sormuksia. Kaulakorut ja korvakorut ovat arkipäivää, mutta jotenkin tuntuu, että sormukset ovat aina tiellä. Tänään kuitenkin yllätin itseni laittamalla sormeeni tuollaisen massiivisen ruusu-sormuksen, jonka joskus löysin Indiskasta. Tein siitä jännän huomion: nuo mustat kivet heijastavat valoa vasten punaista! Tämänpäiväisen kokeilun jälkeen  koetan opetella sormusten käyttämistä samalla kun huolehdin kynsieni olevan kauniisti lakatut. Meri tekikin mulle toissapäivänä kauniin ranskalaisen manikyyrin, ja on pakko myöntää olon olevan paljon huolitellumpi, kun kynnet ovat kunnossa!


Huomenna onkin taas vuorossa operaatio Siivoa vaatekaappisi. En tajua, miten sen aina onnistuukin saamaan muutamassa viikossa aivan kamalannäköiseksi. Vastahan sen siivosin! No joo, tuleepahan samalla taas karsittua turhat vaatteet kirpputorisäkkiin. Jos vaikka ensi viikolla saisi aikaiseksi kipittää Radiolle ja vihdoinkin varata sen kirpputori-pöydän!

Kivaa illanjatkoa!

8 kommenttia:

  1. Ei ollut virhetikki, todella makea asu! Kauniit kynnet myös, itsellä on tällä hetkellä ihan vaan pelkät mintunvihreät lakat niin en kyllästy kahdessa päivässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos, ehkä sitten uskallan nuo pukea vielä uudestaan päälleni! :D oi, mintunvihreä on kyllä niin söpö väri! mullakin taitaa olla joku sellainen kynsilakka...

      Poista
  2. Love the floral & stripe combo! So cute!
    I would love for you to visit my blog sometime!!
    :)
    Allison
    afashionfiles.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oh, thank you! i was little insecure if it was a huge mistake to combine those two patterns but lovely to hear that you liked it! :)

      i will check your blog! :)

      Poista
  3. Vastaan sun otsikkoon: kynsiin auttaa monipuolinen ja hyviä rasvoja ja vitamiineja sisältävä ruokavalio. Kalsium ja e vitamiini!
    Syötkö kunnolla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, syön kyllä aika monipuolisesti ja terveellisesti, mutta kiitos vinkistä! :)

      Poista
  4. ihanat kynnet, sormus ja sinä ja asusi :)

    VastaaPoista