maanantai 18. kesäkuuta 2012

Paljon ehtii tehdä, kun aikaisin herää

Heräsin tänään ihan ennätysaikaisin, jo ennen yhdeksää. Äiti tuli herättämään ja kysymään, haluaisinko lähteä käymään Kangasalan kirpputorilla, kun saataisiin kyytiä sinne päin. Ihmeekseni pääsin ylös sängystä, sain laitettua itseni ihmisennäköiseksi ja ehdin mukaan.

Kirpputorireissulla saatiin kulumaan pari tuntia. Muistin siellä pöytiä kierrellessä yhtäkkiä, että tänään oli mun lainojen eräpäivä. Onneksi - mua ei todellakaan huvittaisi ruveta maksamaan laskuja parista myöhästymisestä! Lainasin siinä sitten pari tuotantokautta Ally McBealia ja Glee:n ensimmäisen tuotannon. En oo ikinä katsonut Glee:tä, joten odotan ihan mielenkiinnolla millainen sarjaon kyseessä.

paita: H&M/kirppis, farkkushortsit: Zara, kengät: Esprit, laukku: Pigeon, korvakorut: GT, rannekoru: Glitter

Tänään mentiin rennolla meiningillä. Ei huvittanut sen kummemmin tälläytyä, joten lähdin vaan matkaan sydänkuvioisilla farkkushortseilla, jotka löysin pari kesää sitten Helsingin reissulta Zarasta. Oon käyttänyt noita tosi vähän - mulla on vähän epävarma olo shortseissa, vaikka tykkäänkin niistä ihan valtavan paljon. Heitin vaan kaveriksi tuollaisen perus raitapaidan, joka on euron löytö Bonuskirpparilta.


Oon aina ihastellut tuollaisia suloisia leivos-koruja, mutta aina kun sellaisiin törmää, ne ovat ihan mahdottoman kalliita! Tänään kuitenkin bongasin ylisöpöt donitsi-korvakorut vaivaisella kolmella eurolla! Tosi edulliset, kun miettii, että joku on tosiaan nuo itse askarrellut. Ajattelin, että voisi itsekin hommata askartelumassaa ja kokeilla muovailla erilaisia leivos-koruja. Varmaan tosi hauskaa, jos vaan saa koruista edes jonkun näköisiä.

Kirpputorilta tarttui mukaan myös H&M:n vaalea pallomekko neljällä eurolla, sekä samaisen kaupan valkoinen lörttö-paita puolellatoista eurolla. Kuvaa tulee myöhemmin asukuvien muodossa. Todennäköisesti lörttö-paita pääsee mukaan juhannuksena mökille, ajattelin sen olevan ihana pukea päälle illan viiletessä.

Nyt pitää lopettaa, meille on tulossa kahvivieraita. Ihanaa päivänjatkoa teille, palaillaan!

4 kommenttia:

  1. Ihanat korvikset! :)

    VastaaPoista
  2. Suloiset korvikset! Ja odota vaan, ihastut kyllä Glee:hen, se on vaan niin hyvä sarja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, tykkään myös! :) en oo vielä aloittanut sitä katsomaan, mutta luotan sun makuun! vois huomenna tai ylihuomenna katsoa ensimmäisen jakson :)

      Poista