maanantai 11. kesäkuuta 2012

Tanssi kanssani tässä kesäillassa

Uskaltauduin tänään ensimmäisen kerran ulos ilman, että mulla oli lainkaan takkia mukana. Hassua sinänsä, kyllähän näitä lämpimän aurinkoisia päiviä on kuitenkin jo muutama ollut! Nyt tunsin kuitenkin ensimmäistä kertaa kesän todella olevan täällä, kun päivällä kävelin Itsenäisyydenkatua.

hame: H&M, pusero: H&M, kengät: Pertti Palmroth

Johannes oli kiva ja tuli kuvaamaan mun asuani takapihalle. Veljet on vaan niin söpöjä. Oon yrittänyt saada Johannesta pitkin kevättä mun kanssani kaupungille shoppailemaan, mutta toistaiseksi meidän yhdessäolo koostuu youtube-klippien katselusta ja vanhojen playstation- ja lautapelien pelailusta. Ehkä vielä joku kaunis päivä saan sen mukaani vaateostoksille!



























Oon vaikka miten monta kertaa kuluneen vuoden aikana miettinyt, miltä mahtaisin näyttää lyhyillä hiuksilla. Tavallaan haluaisin leikata hiukseni polkkatukaksi - leikkuu todella tekisi hyvää - mutta toisaalta taas rakastan näitä pitkinä ja kaikkia niitä mahdollisuuksia mitä pitkät hiukset tarjoavat. Mitä mieltä te olette? Olisiko hiustenleikkuu kamala virhe?

Tuossa kuvaillessa satuttiin huomaamaan ihana perhonen, joka oli levittänyt siipensä auki päivää paistatellessa, eikö olekin ihana!

Aurinkoista illan jatkoa!

8 kommenttia:

  1. En kestä kun noi sun hiukset on niin ihanat!! Älä missään nimessä leikkaa lyhyiksi. Korkeintaan vähän tasotat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) en kyllä usko, että ainakaan ihan heti olen näitä leikkaamassa, sen verran kiintynyt näihin olen... saattaisin kyllä katua heti, en tiedä! :D

      Poista
  2. Sulle kyllä vois sopia myös polkka.Ja hiuksethan kasvaa nopeasti jos ei tykkää:)Ainakin tekee hyvää hiuksille välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. totta, ja oon kyllä kamalan utelias tietämään miltä näyttäisin ja vaihtelu virkistää ja sitä rataa - pelkään vaan että jos leikkaan niin kadun saman tien :D

      Poista
  3. Sä voisit kokeilla sellasta paikkaa, missä voi kokeilla itselleen eri hiustyylejä. En tiedä löytyykö tuolta mitään polkkatukkaa mut aina voi kokeilla http://www.instyle.com/instyle/makeover

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei vähän siistiä, en tiennyt että tollanenkin on! kiitos vinkistä! :)

      ps tervetuloa blogini uutena lukijana! :)

      Poista
  4. Ihana blogi, ihana tyttö ja ihania asuja! Ja haa, omistan tuon täsmälleen saman paidan, ihana siis sekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos, oletpas söpö! ja sulla on sitten hyvä maku! :D

      Poista