torstai 27. joulukuuta 2012

Joululahjani

Olin tänäkin vuonna kiltti tyttö, joten pukki toi minulle muutaman paketin.


Tänä syksynä olen ehtinyt valitella useaan otteeseen, kuinka hyllystäni löytyvät elokuvat on katsottu niin moneen otteeseen, että osaan vuorosanat ulkoa. Oli siis mahtavaa saada hieman täydennystä elokuvavalikoimaani! Disneyn leffat tulevat aina olemaan lähellä sydäntäni!


Ystäväni neuloi minulle todella kauniin tuubihuivin (en tajua, miten joku voikin saada tehtyä noin tasaista jälkeä). Muita lahjoja mm. suloiset tumput, lämpimät sukat, muumi-koriste, suklaata sekä Dorothee Kupitzin suunnittelema shampanja-lasi.


Monen vuoden jälkeen toivomukseni kuultiin ja sain Kalevalan Euran sydän -korvakorut. Ja vielä pronssisena (vaikka mummuni kauhistelikin, miksen toivonut hopeaa)! Nämä ovat mitä puhtainta rakkautta.


Isosiskoni toi täydennystä hupenevaan tuoksuvalikoimaani. Burberryn The Beat - tuoksu on mielestäni ihana! Ikuisena vilukissana suloisen lämpöinen fleece-pyjama oli myös tervetullut.


Johannes antoi tyylikkään peplum-puseron (jonka valitsemisessa hieman avitin), Hilkka teki söppänän joulukortin ja osti sulkakorvakorut, joiden hankkimista olen miettinyt jo pidemmän aikaa - voitte vain kuvitella, miten liikutuin seitsemänvuotiaan siskoni lahjasta! Ellalta sain konvehtirasian lisäksi kauniit korvakorut ja Juulia oli itse tehnyt minulle korvakorut sekä nätin hiuspannan - niitä ei ikinä voi olla liikaa. Suklaatakin tuli ihan kiitettävä määrä, ja olipa pukki huolehtinut tämän tytön taloudellisestakin tilanteesta.

Kiitos kaikille aivan ihanista lahjoista!

8 kommenttia:

  1. Sinulta on monesti kysytty onko sinulla syömishäiriö, ja aina vastaat syöväsi hyvin. Ei "ruuan maistuminen" tarkoita ettet kärsisi syömishäiriöstä. Jos olisit terve, vastaisit näihin kysymyksiin vain "ei ole". Ulkonäkösi on sairaaloinen, ja syömishäiriöisillä on tapana luulla syövänsä jumalattomasti vaikka totuus olisi muuta. :(

    Kivoi lahjoi^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ulkonäköni kommentoimisesta, piristit suunnattomasti minun ja perheeni lomapäiviä!

      Väännettäköön vielä kerran rautalangasta: Kyllä, minä olen laiha. En edelleenkään panisi pahakseni vaikka saisinkin vähän massaa lisää. Olen monesti aiemminkin vastannut syöväni normaalisti, eikä asia ole miksikään muuttunut.

      Poista
    2. Aino raukka! miksi pitää vatvoa tätä samaa? ei lihaviltakaa saa kysyä "onks sulla joku fatoreksia vai miks oot tommonen?"

      ps. oot söpö :D

      Poista
    3. Hihi, voi kiitos! :)

      Jep, tässä alkaa jo mitta olemaan aika täysi!

      Poista
  2. :) Suloisia lahjoja! Mua lahjottiin kanssa kyllä ihan urakalla, mutta ihan kivahan se vain on saada & antaa pikku juttuja ^^

    Kiitos kommentista! Tule toki toisenkin kerran piipahtamaan blogissani.
    Hauskat uudet vuodet:)

    Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, lahjat on kyllä kivoja, vaikkei ne ehkä enää olekaan ihan niin tärkeä osa joulua kuin joskus pienempänä! :)

      Pidin kovasti blogistasi, eli varmasti siellä vierailen vastaisuudessakin!

      Poista
  3. Oi vähän kivoja:) ite ostin kans gg:n vähän aikaa sitten ja se on tullu jo katottua kokonaan! ja tuo burberryn hajuvesi minulla oli joskus, mutta kului nopeasti loppuun - hyvää kamaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tykkäsin kyllä kovasti itsekin! :) Mulla alkaa myös viimeiset jaksot häämöttää ja tää on ihan kamalaa, tässä on loman aikana taasehtinyt muodostua pieni gg-riippuvuus ;)

      Tuoksu on kyllä todella hyvä!

      Poista