lauantai 15. joulukuuta 2012

Viidestoista luukku





Viidestoista luukku kertoo, kuinka työpöytäni muistuttaa viikkoa ennen joulua roskakoria. Oon tänään lähinnä askarrellut joululahjoja sun muuta jännittävää, ja ihan kohta menee hermot tämän sotkun kanssa. Jätin eilen suosiolla jokaviikkoisen huoneensiivouksen väliin, koska tiesin tänä viikonloppuna sotkevani oikein urakalla.



Enempää kuvia tämänpäiväisestä projekstistani en viitsi julkaista (vielä), jos vaikka joku lahjan saaja sattuu blogiani lukemaan. Ei saa hei liika spoilata! Paperit viittaavat kuitenkin siihen, että ainakin jotakin kaunista on tiedossa.

Oon nyt loppuviikosta ollut jo niin joulufiiliksissä, että on ollut tavattoman vaikeaa keskittyä muuhun kuin jouluhääräilyyn. Oikeastaan tässä pitäisi vielä jaksaa lukea ruotsinkokeeseen, mutta oonpa nyt kuitenkin antanut itselleni luvan pitää pari päivää taukoa koulujutuista. Jospa sitä vielä illan aikana saisi tätä lahjaprojektia eteen päin, niin huomenna jaksaisi taas opiskella...

PS. Mulla on vielä huomisen ja maanantain ajan pöytä Radiokirppiksellä - numero 65 löytyy samalta käytävältä sovituskoppien kanssa. Käykää ihmeessä kurkkaamassa!

2 kommenttia:

  1. Vielä pitäisi täälläkin hankkia ja pakata parit lahjat.. apua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ihan kamalaa kun jättää asiat viimeiselle viikolle! Täytyykin tästä varmaan alkaa jatkamaan eilistä projektia...

      Poista